Cozy Pillow: het leukste boutique-hotel van Utrecht

In een van de prachtige historische panden aan de Steenweg vind je hotel Cozy Pillow: het leukste boutique-hotel in het centrum van Utrecht. Het leukste boutique-hotel in hartje centrum van Utrecht. Met zes luxe kamers op de perfecte uitvalsbasis van de stad is het bij ons op en top genieten van alles wat onze mooie Utrecht te bieden heeft. Wandelen door de Utrechtse steegjes, uitkijken vanaf de Domtoren, genieten van een hapje en drankje aan de romantische grachten of ga op culinaire ontdekkingstocht bij een van de hotspots die onze stad rijk is. In Utrecht is áltijd wat te ontdekken!

"Complete en uitzonderlijke beleving: een stylingsessie met outfits die speciaal voor jou geselecteerd worden, een lunch aan de Utrechtse grachten en de dag afsluiten met een wijntje en overnachting in de authentieke werfkelder van het hotel."

Fashion meets Hotel

Op de begane grond van het hotel is Omoda’s eerste fashion-boutique gevestigd. Aan de hoge bar achterin de winkel, checken hotelgasten in. Na het inchecken en tussen het shoppen door geniet je van een cappuccino of een goed glas wijn. Én als gast van Cozy Pillow ontvang je standaard 10% korting in de Omoda-winkel! Zien we je snel?

In deze boutique komen jouw modedromen tot leven. Ontdek onze complete collectie dames-fashion van de meest inspirerende merken. Bekijk de items en laat je verrassen terwijl je jouw garderobe verrijkt met prachtige kledingstukken, stijlvolle tassen en charmante accessoires. In de Omoda-winkel helpen we je graag om jouw eigen stijl te omarmen en elke dag stralend en zelfverzekerd door het leven te gaan. Of dit nu voor een feestelijke gelegenheid is, een everyday look of een zakelijk moment. Je vindt het allemaal in de boutique van Omoda.

Een pand vol historie

Cozy Pillow is een gebouw met een rijke historie in een van de oudste straten die Utrecht rijk is. Ooit was de Steenweg de eerste verharde weg in Utrecht nadat de Romeinen waren vertrokken en bevond het zich middenin het hart van de middeleeuwse handelswijk Stathe. Uit deze periode dateert bijvoorbeeld ook de Buurkerk, die iets verder in de straat ligt. Hier zit sinds 1984 het Nationaal Museum van de Speelklok tot de Pierement in.

In het jaar 1200 was het oostelijk deel van de Steenweg marktgebied, twee eeuwen later werd dat gebied uitgebreid met de regel dat boter, kaas en eieren uitsluitend nog in de Steenweg mochten worden verhandeld. Dit gebouw was ooit het Schoonhuis, de voorloper van het Utrechtse stadhuis

MyrtheSlootjes_CozyPillow_46