Van
16 jun
Tot
18 jun
Zoek en
Boek nu

Hotel meets Fashion

Op één van de meest bijzondere plekjes van Utrecht, aan de oude grachten, vind je onze Werfkelder. Een unieke en bijzondere hotelkamer in hartje centrum. Het is de perfecte plek om samen te zijn, bij te komen, de stad te ontdekken of te genieten op je eigen terras aan het water. Voorzien van alle luxe en moderne faciliteiten en op loopafstand van culinair en cultuur. Zin om te shoppen? Loop dan langs bij Omoda’s fashion-boutique en vind hier je nieuwe outfit!

Ontdek Utrecht

Utrecht is een stad die inspireert, constant in beweging is en waar ontzettend veel gecreëerd wordt. Ontdek de hotspots, bezienswaardigheden en evenementen in de stad Utrecht.

1/5

De Domtoren

Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Zelf beklimmen? Dat kan, uitsluitend met een gids.

2/5

Het spoorwegmuseum

Ontdek

het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Bekijk mooie,

historische treinen en verken de verschillende onderdelen van het

museum. Voor het hele gezin! Een bezoek aan het museum duurt gemiddeld

3,5 uur.

3/5

Het nijntje museum

Het nijntje museum is de wereld in het klein. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes. Agnietenstraat 2

4/5

DOMunder

DOMunder

is de prijswinnende historische attractie onder het Domplein in Utrecht

voor jong en oud. Van de Romeinen, de roemrijke middeleeuwen tot aan

het herbeleven van de storm van 1674, DOMunder neemt je mee door de

bewogen geschiedenis van 2000 jaar Domplein, Utrecht, Nederland en

Europa. Met een ‘magische zaklamp’ in je hand dwaal je af door twee

eeuwen geschiedenis.

5/5

Het Volksbuurtmuseum

Het Volksbuurtmuseum toont 200 jaar geschiedenis van het dagelijks leven van de gewone man uit de volksbuurten in Nederland. De verdwenen volksbuurt Wijk C in Utrecht dient hierbij als voorbeeld. Waan je even in de Utrechtse steegjes van weleer. Een klein, maar informatief en schattig museum.