From
Jun 16
Search an
Book now

Hotel meets Fashion

In one of the most special locations in Utrecht, on the old canals, you will find our Werfkelder. A unique and special hotel room in the heart of the city centre. It is the perfect place to get together, catch up, and explore the city. Equipped with all luxury and modern facilities and within walking distance of the local culinary and culture. Feel like shopping? Then drop by House of Fred, our boutique and see what is on offer!

Discover Utrecht

Utrecht is a city that inspires, is constantly on the move and brimming with creative energy. Discover the hotspots, sights and events in the city of Utrecht.

1/5

De Domtoren

Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Zelf beklimmen? Dat kan, uitsluitend met een gids.

2/5

Het spoorwegmuseum

Ontdek

het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Bekijk mooie,

historische treinen en verken de verschillende onderdelen van het

museum. Voor het hele gezin! Een bezoek aan het museum duurt gemiddeld

3,5 uur.

3/5

Het nijntje museum

Het nijntje museum is de wereld in het klein. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes. Agnietenstraat 2

4/5

DOMunder

DOMunder

is de prijswinnende historische attractie onder het Domplein in Utrecht

voor jong en oud. Van de Romeinen, de roemrijke middeleeuwen tot aan

het herbeleven van de storm van 1674, DOMunder neemt je mee door de

bewogen geschiedenis van 2000 jaar Domplein, Utrecht, Nederland en

Europa. Met een ‘magische zaklamp’ in je hand dwaal je af door twee

eeuwen geschiedenis.

5/5

Het Volksbuurtmuseum

Het Volksbuurtmuseum toont 200 jaar geschiedenis van het dagelijks leven van de gewone man uit de volksbuurten in Nederland. De verdwenen volksbuurt Wijk C in Utrecht dient hierbij als voorbeeld. Waan je even in de Utrechtse steegjes van weleer. Een klein, maar informatief en schattig museum.