Onze suites

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Iedere etage heeft haar eigen charme met hun eigen knipoog naar deze fijne stad.

Comfy & Cosy

De drie etages van Cozy Pillow dompelen je onder in de Utrechtse binnenstad dankzij fotografie en het gebruik van typische kleuren en materialen. Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je zullen doen verdwalen in de Utrechtse steegjes. Een verdieping hoger lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten. De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.

De zes ruime kamers hebben grote ramen en zijn van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.

  • Gratis WiFi
  • Een TV met internationale kanalen
  • Een regen douche
  • Een Illy francis francis x1 + thee-setup
  • Airconditioning
  • Een haardroger
  • Perfect samengestelde minibar
1

Typische Steegjes

Typische Steegjes

Op de eerste verdieping vind je twee kamers die je zullen doen verdwalen in de Utrechtse steegjes.

De ruime kamers hebben hoge plafonds en grote ramen en zijn van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed van Van Dyck, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.

2

De dakkamer

De dakkamer

Op de tweede verdieping lijkt het alsof je je begeeft langs de historische Utrechtse grachten.

De kamers zijn cosy en van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed van Van Dyck, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.

3

De uitzichtkamer

De uitzichtkamer

De bovenste etage geeft je het gevoel dat je op de Domtoren staat. Verrassende details maken de ervaring compleet.

Op deze etage waan je je op de hoogte van de Dom en uiteraard zijn de kamers van alle comfort voorzien. Ze beschikken over een luxe king size tweepersoonsbed van Van Dyck, gratis wifi, airconditioning, een flatscreen tv met internationale kanalen, een haardroger, een regendouche, een rijkgevulde mini-bar, zachte badjassen, een Illy machine met koffie van Illy, thee-setup, een ruime laptop-kluis en enkele bijzondere verrassingen.